Lezing "Relaties en projectie" | Huis Wierenga

datum: maandag 3 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Lezing Relaties en projectie | Huis Wierenga

Als mens heb je vele relaties. De belangrijkste is die met jezelf. Maar je hebt ook een relatie met ouders, kinderen, broers, zussen, buren, vrienden, collega’s. Wanneer je naar jouw relaties kijkt, maar ook om je heen, dan zal je ervaren dat het niet altijd even makkelijk is om de relatie met de ander te onderhouden. Dit heeft veelal te maken met projecties. De ander fungeert vaak als spiegel voor hetgeen jij verdrietig, pijnlijk, schaamtevol, mooi, inspirerend, etc. vindt. Daar waar jij een sterke emotie ervaart, is vrijwel altijd sprake van projectie. En daar heb jij iets te leren over jezelf. Ieder mens is dan ook een meester in het projecteren. Wanneer je je hiervan bewust wordt, dan zie je pas hoe vaak je projecteert. De uitdaging is om je projecties terug te nemen, maar dat gaat niet vanzelf. Relaties zijn dus een groot geschenk om zicht te krijgen op wat jij te leren hebt op jouw levensweg. En bewustwording is daarbij altijd de eerste stap.
André neemt je tijdens deze lezing mee achter de schermen van relaties en het projectmechanisme: wat gebeurt er op spiritueel gebied, zowel voor jou persoonlijk als ook mondiaal.

De lezing vindt plaats in huiselijke sfeer. Je bent van harte welkom!

Wanneer je interesse hebt, dan kan je je aanmelden via mail (andre_wierenga@hotmail.com) of telefonisch (0598-795419 of 06-12339615).

Kosten: € 8,-

bron: https://www.facebook.com/events/234046307081104/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wildervank | 112 alarmeringen Wildervank | Goedkoop Tanken in Wildervank | Supermarkten in Wildervank | Weerbericht Wildervank