Ondernemersfestival Noord | Stadskanaal

datum: zaterdag 8 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Ondernemersfestival Noord | Stadskanaal

Als ondernemer ben je altijd in de weer. Druk met aansturen van personeel, boekhouding, inkoop, verkoopcijfers, PR, producten, trends, marktontwikkelingen en nog veel meer. Je hebt zorgen maar bent ook trots op wat je neer hebt gezet. Je ervaart pieken, dalen, zelfvertrouwen en onzekerheid.
In de waan van de dag is vaak geen tijd voor reflectie. Natuurlijk houd je precies bij hoe het met het bedrijf gaat. Maar hoe gaat het met jou? Leef jij nog de droom die je ooit begon? Is deze droom nog steeds hetzelfde als toen? Zijn werk en privé in balans? Heb je jouw bedrijf jouw dromen laten volgen of lopen deze inmiddels ver uiteen? Is jouw bedrijf jouw gevangenis geworden? Brandt het vuurtje van enthousiasme nog steeds in jou of is het inmiddels geblust?
Confronterende vragen waar we vaak weinig bij stilstaan met het gevolg dat we eindigen met gezondheidsklachten…….
Op het Ondernemersfestival is er aandacht voor JOU. Laat je inspireren door ondernemers die hun droom leven. Ontmoet andere ondernemers in een open en eerlijk gesprek. Deel jouw kennis en leer van anderen. Kijk opnieuw naar jouw toekomstbeeld en maak keuzes om dit doel te bereiken.
Wanneer krijg jij de beste ideeën? Vaak niet keurig in (mantel)pak op een congres of aan een vergadertafel. Maar vast toen je aan het wandelen was met de hond, in de auto zat, onder de douche stond of lekker op vakantie was.
Daarom organiseren wij een Ondernemers Festival! Geen zaaltjes of witte evenemententent maar een festivalgevoel. Geen pak maar vrijetijdskleding. Geen koffie met een koekje maar een biertje bij het kampvuur. Geen sprekers die zeggen wat jij moet doen maar inspirators die reflecteren en jouw enthousiasme prikkelen! Verder zijn er ook ‘speeddates’ mogelijk met professionele financiële adviseurs en een deskundige notaris die jou gratis advies geven. Een goede duidelijke vraag krijgt een duidelijk en bondig antwoord!
Ben je nog geen ondernemer maar wil je het heel graag worden…. Dan is dit jouw kans om te praten met rotten in het vak! Grijp je kans, stel vragen en hoor hoe het echt is om ondernemer te zijn!

bron: https://www.facebook.com/events/240431699693673/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wildervank | 112 alarmeringen Wildervank | Goedkoop Tanken in Wildervank | Supermarkten in Wildervank | Weerbericht Wildervank